• Telefon: 0731-309-588
  • Email: office@ates.ro

Cateva cuvinte despre noi

Firma noastra are o activitate laborioasa în domeniul automatizarilor industriale, a echipamentelor electronice, masini si utilaje pentru ciupercarii, sere si solarii.

Având la baza o echipa bine instruita si cu o larga experienta în domeniu, am dezvoltat o serie de produse destinate unor domenii diverse cum ar fi:

  •  Agricultura- Horticultura-Legumicultura;
  •    – cultivarea si producerea legumelor
  •    – cultivarea si producerea florilor
  •    – cultivarea si producerea rasadurilor
  •    – cultivarea si producerea ciupercilor
  • Hidrologie si meteorologie;
  • Industria maselor plastice;

O atentie deosebita o acordam industriei în devenire care se numeste Cultivarea si procesarea ciupercilor de cultura din speciile agaricus bisporus si pleurotus ostreatus si deasemenea dezvoltarii de produse care deservesc producatorii din legumicultura si horticultura.

În acest scop, echipa noastra a dezvoltat o serie de echipamente pentru ciupercarii, sere si solarii.

Pentru ciupercarii champignon si pleurotus am dezvolat o serie de echipamente necesare urmaririi si controlului procesului tehnologic în toate fazele de productie, cu afisarea si înregistrarea în timp real a tuturor evenimentelor si cu posibilitatea de control de la distanta a datelor monitorizate.

Pentru sere si solarii am dezvoltat structuri si echipamente cu rezistenta mecanica mare in timp in conformitate cu standardele europene.

Punem la dispozitia clientilor nostri întreaga noastra experienta în proiectarea si echiparea ciupercariilor în deplina conformitate cu cerintele Uniunii Europene în domeniu, asistenta tehnica, instruire si consultanta în tehnologia culturii ciupercilor si construirea serelor si solariilor.

În domeniul automatizari pentru agricultura–horticultura, firma noasta a dezvoltat o serie de echipamente destinate automatizarii sistemelor de irigatii, echipamente pentru automatizarea si reglarea climatului în sere pentru legume si flori, solarii,etc.

De asemenea oferim clientilor nostri solutii complete pentru constructia ciupercariilor, serelor si solariilor din structuri metalice.

Cu ce ne ocupam?

Punem la dispozitia clientilor nostri întreaga noastra experienta în proiectarea si echiparea ciupercariilor în deplina conformitate cu cerintele Uniunii Europene în domeniu, asistenta tehnica, instruire si consultanta în tehnologia culturii ciupercilor

Sunt ciupercile sanatoase?

Ciupercile comestibile au o multitudine de beneficii pentru sanatatea omului. Contin o serie de nutrienti, unii dintre acestia fiind un real suport terapeutic.

Profesionalism

De câtiva ani, o atentie deosebita am acordat-o industriei în devenire care se numeste Cultivarea si procesarea ciupercilor de cultura din speciile agaricus bisporus si pleurotus ostreatus În acest scop, echipa noastra a dezvoltat o serie de echipamente pentru ciupercarii, necesare urmaririi si controlului procesului tehnologic în toate fazele de cultura a ciupercilor, cu afisarea si înregistrarea în timp real a tuturor evenimentelor si cu posibilitatea de control de la distanta a datelor monitorizate.

[gtranslate]
Ates.ro