• Telefon: 0731-309-588
  • Email: office@ates.ro

Punem la dispozitia clientilor nostri întreaga noastra experienta în proiectarea si echiparea ciupercariilor în deplina conformitate cu cerintele Uniunii Europene în domeniu, asistenta tehnicã, instruire si consultantã în tehnologia culturii ciupercilor.

Structuri si echipamente pentru ferme de ciuperci champignon

Ciupercile reprezinta un produs cu cerere mare, a carui piata nationala si globala este inca in dezvoltare. Agaricus bisporus este cel mai important burete comestibil cultivat în întreaga lume. El a fost crescut pentru prima dată la Paris de Olivier de Serres (1539-1619) pe vremea regelui Ludovic al XIII-lea al Franței.

Vezi pdf

Structuri si echipamente pentru ferme de ciuperci pleurotus

Ele sunt numite în popor, ca și alte soiuri crescătoare pe arbori, ciuperci de copac și sunt unele dintre cele mai frecvent cultivate ciuperci comestibile din lume. Speciile trăiesc este saprofite dar și parazitare năpădând numai arbori bolnavi sau slăbiți, dar nefiind dăunători de lemn însemnați.

Vezi pdf

Sere cu pereti drepti

Sunt recomandate în special culturilor multizonale,prin posibilitatea alăturării mai multor module identice, în acest fel se acoperă o suprafaţă mai mare de teren destinat culturilor legumicole sau horticole

Vezi pdf

Sere de tip tunel

Arce modulare policentrice, din ţeavă de otel zincată, Z275 realizată în tehnologie Sendzimir, calitatea E220CR2S4. Structura este proiectată în conformitate cu normativele europene EN 13031-1/2001 pentru proiectarea serelor si solariilor si a normativelor privind încărcarea la zăpadă CR1-1-3/2012 si la vânt CR1-1-4/2005 pentru teritoriul României.

Vezi pdf

Termoregulator MPTV2

Avem onoarea să vă oferim un aparat electronic inteligent, destinat controlării proceselor de încălzire din maşinile şi utilajele de prelucrat mase plastice ( maşini de injectat , extrudere, etc. ) şi cauciuc ( prese de vulcanizat în matriţe , etc . ) .

Vezi pdf

Uscator plante,legume,fructe 25 kg

Uscătorul ATES.UPLC.25.SI, este un echipament complex destinat uscării plantelor , proaspăt recoltate

Vezi pdf

Uscator plante,legume,fructe 35 kg

Uscătorul ATES.UFLP.35.SI, este un echipament complex destinat uscării plantelor , proaspăt recoltate

Vezi pdf

Uscator plante,legume,fructe 50 kg

Uscătorul ATES.UFLP.50.SI., Este un echipament complex destinat uscării plantelor sau legumelor, proaspăt recoltate

Vezi pdf
[gtranslate]
Ates.ro