• Telefon: 0731-309-588
  • Email: office@ates.ro

Echipamente electronice de masură şi control , automatizări pentru agricultură, apicultură, sere , ciupercării

Garantie 3 ani!

OFERTA DE PRODUS: Termoregulator Electronic Programabil Ates- T.V2

Avem onoarea să vă oferim un aparat electronic inteligent, destinat controlării proceselor de încălzire din maşinile şi utilajele de prelucrat mase plastice ( maşini de injectat , extrudere, etc. ) şi cauciuc ( prese de vulcanizat în matriţe , etc . ) .
Din punct de vedere constructiv , aparatul poate controla şi regla în mod independent mai multe zone de încălzire cu rezistenţe electrice cu puteri până la 2500 W şi poate utiliza ca element de măsurare a temperaturii termocuplul de tip “ J ” .

Din punct de vedere funcţional , aparatul este conceput ca un regulator de temperatură electronic programabil pe zone , cu meniu de afişare pe display alfanumeric , care oferă posibilitatea de conversaţie cu utilizatorul ; astfel în orice moment , utilizatorul este pus la curent cu starea sistemului ( prezenţa traductorilor , starea elementelor de încălzire , etc. ).

Caracteristici funcţionale

1. Afişare meniu de lucru pe display alfanumeric ; 2. Afişarea temperaturii în zonele controlate se face simultan pe toate zonele sub forma unui tabel ;
3. Afişare sinoptică cu LED a stării zonei controlate :
– LED roşu – proces în curs de încălzire ;
– LED verde – atingere temperatură programată ;
4. Regim de programare a temperaturii pe fiecare zonă separat , independent de celelalte zone . 5. Regim de selectare mod de reglare :
-moddereglaregradual(în °C);
– mod de reglare procentual ( % din Pnom ) ;
6. Regim de activare a încălzirii separat pentru fiecare zonă , în mod de lucru independent .
7. Reglajul temperaturii de lucru se face pe principiul de reglare de tip PID , prin reglarea în impulsuri de curent , aplicate elementelor de încălzire prin comanda unor elemente de forţă de tip SSR ( Solid State Relay – optotriac de putere cu comanda deschiderii la trecerea prin zero a tensiunii de alimentare ) .

Caracteristici tehnice

1. Tensiunea de alimentare : – pentru puteri până la 8 x 500W : 230 Vca , 50 Hz ; – pentru puteri peste 8 x 500 W : 380 Vca , 50 Hz ;
2. Putere consumată de ansamblul electronic : 20 VA ;
3. Puteri maxime controlate pe elementele de execuţie: 8 x 500 W ; 8 X 1500 W , 8 X 2500 W ; ( la cerere se pot comanda şi puteri mai mari )
4. Gama de reglare a temperaturii : + 70 °C … + 400 °C ;
5. Precizia de măsurare a temperaturii : ± 0.5 % / ± 1 °C ;
6. Precizia de reglare a termostatului : ± 1 % din scala maximă de măsurare ;
7. Numărul maxim de zone controlate : 8 zone ;
8. Tipul traductorului : termocuplu de tip “ J ” ;
9. Dimensiuni de gabarit : 300 x 180 x 200 mm ; La cerea clientului se pot executa variante combinate de puteri până la 5600 de Watt/ zonă .

Vezi Produse
[gtranslate]
Ates.ro