• Telefon: 0731-309-588
  • Email: office@ates.ro

Producător de solarii profesionale și sere profesionale fabricate din materiale de cea mai bună calitate pentru o rezistență sporită.

Asamblare foarte uşoară si rapidă a elementelor de structură, prin îmbinări de tip bucşă / ştift, nu necesită suduri, se utilizea- ză foarte puţine şuruburi. Lonjeroanele de legătură între arce, realizate din ţeavă zincată, se fixează prin îmbinări străpunse, prin găuri special executate în procesul de fabricaţie, asigurând astfel o foarte bună consolidare si stabilitate a structurii.

În urma asamblării nu rezultă muchii tăioase sau contondente care să afecteze ulterior copertura. Prezintă un comportament foarte bun la actiunea vântului si a zăpezii.

Ates.ro dispune de o gamă diversă de kituri necesare construirii unei sere/ solar profesional . Construirea unui solar pentru legume este o investiție unde trebuie luate in calcul materialele si elementele ce intra in alcatuirea unei sere/solar. Un elemente important pe care ar trebui sa il aveti in vedere este folia folosită pentru acoperirea solarului și cadrul de susținere. Solariile din oferta noastră au o stabilitate ridicată, datorită construcției tip tunel care sunt testat si verificate.

 

Vezi oferta completa de sere si solarii profesionale

[gtranslate]
Ates.ro